Advies

Je denk aan bouwen, verbouwen of vernieuwen van je interieur (appartement of villa) je hebt vele vragen of je droom wel haalbaar is voor je budget en wie dit project best in goede banen kan leiden.

Als onafhankelijke kan de Bouwmeester na een evaluatiegesprek je op het juiste spoor zetten en je adviseren om de juiste keuzes te maken voor je project.

Geen tijd, is wat we meestal horen van de bouwheer.


Begeleiding

Als eigenaar heb je niet onvoldoende kennis om het project aan te sturen en de meeste gekozen partijen zijn te weinig op elkaar afgestemd. Daarom lopen er heel wat zaken mis op de werf, een goede evaluatie en de juiste keuze maken op voorhand zal veel tijd en kosten besparen.

Van A tot Z, kan enkel als adviseerde partij.

Eens je project op spoor staat en alle betrokken partijen exact weten wat te doen kan de Bouwmeester als controlerende partij verder je adviseren en of begeleiden.

Enkel met de juiste parters werken is belangrijk voor een goed verloop van een project, door ervaring kan de bouwmeester je helpen het project aansturen en dank zij de wekelijkse vergaderingen waar hij als je vertrouwenspersoon kan optreden tussen alle partijen.

De Bouwmeester werkt steeds volledig als onafhankelijke en hou je als bouwheer op de hoogte.