Advies

Je denk aan bouwen, verbouwen of vernieuwen van je interieur (appartement of villa) je hebt vele vragen of je droom wel haalbaar is voor je budget en wie dit project best in goede banen kan leiden.

Als bouwteam kunnen wij na een evaluatiegesprek je op het juiste spoor zetten en je adviseren om de juiste keuzes te maken voor je project.

Geen tijd, is wat we meestal horen van de bouwheer.

Geen tijd, is wat we meestal horen van de bouwheer.

De meeste bouwheren hebben te weinig tijd om het project zelf aan te sturen, werken met het juiste bouwteam is van groot belang.

Begeleiding

Als eigenaar heb je niet onvoldoende kennis om het project aan te sturen en de meeste gekozen partijen zijn te weinig op elkaar afgestemd. Daarom lopen er heel wat zaken mis op de werf. Het samenstellen van juiste bouwteam voor je project zal op voorhand veel tijd en kosten besparen.

Eens je project op spoor staat en alle betrokken partijen exact weten wat te doen kunnen wij als controlerende partij je project verder adviseren en begeleiden.

Enkel met de juiste partners werken is belangrijk voor een goed verloop van een project, door ervaring kunnen wij je helpen het project aan te sturen en tijdens de werfvergaderingen kunnen wij als je vertrouwenspartner optreden.