Advies

Je denk aan bouwen, verbouwen , renoveren  of aankopen van appartement, woning of villa. Is je bouwdroom wel haalbaar voor je beschikbare budget en wie zal je project in goede banen leiden.

Als onafhankelijke partij kan ik als bouwmeester je na een eerste evaluatiegesprek aansturen om de juiste beslissingen te nemen en op basis van dit gesprek kan ik je dan verder begeleiden en adviseren.


Geen tijd, is wat we meestal horen van de bouwheer.

Geen tijd, is wat we meestal horen van de bouwheer.

De meeste bouwheren hebben te weinig tijd om het project zelf aan te sturen, samenwerken  met de juiste partners is van groot belang. Als je persoonlijke adviseur kan ik je ten allen tijde bijstaan met advies & raad zowel bij de keuze van materialen en het evalueren van de gekozen partners ( architecten, binnenhuisarchitecten, tuinarchitecten, ingenieurs, en andere partijen ).


Begeleiding


Als eigenaar heb je niet onvoldoende kennis om het project aan te sturen en de meeste gekozen partijen zijn te weinig op elkaar afgestemd. Om te vermijden dat er zaken zouden mislopen is het belangrijk om het  juiste bouwteam samen te stellen en dit is essentieel voor je project en zal je nadien veel tijd en kosten besparen.

Enkel met de juiste partners werken is belangrijk voor een goede verloop van je project, door ervaring en kennis is het belangrijk dat de gekozen partijen het gevoel krijgen dat ze allemaal samenwerken als een bouwteam en dit kan enkel als iedereen op de zelfde golflengte zit.

Eens je project on TRACK staat en alle betrokken partijen weten wat te doen kan ik  als controlerende partij je tijdens het verder verloop adviseren en begeleiden ( werfbezoeken met de betrokken partijen, controle van de aangeboden offertes, controle van de afrekeningen, enz… ).